KONYA / HÜYÜK - Hüyük İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuz sosyal medialarını takip edebilirsiniz

Okulumuz sosyal medialarını takip edebilirsiniz

Mrt

Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle öğrencilerimize okuma kültürünü geliştirmek amacıyla okulumuzda yeni kütüphanemizin açılışını yaptık. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ünal, şube müdürlerimiz, misafirler katıldı. Emeği geçen okul personelimize ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Konya Valiliği himayelerinde Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bünyesinde " Konya İnsan Mektebi, Okuma Davamız" projesi kapsamında geleneksel olarak düzenlediğimiz okur yazar buluşması ve kütüphane açılış programını gerçekleştirdik.

Programda konuşan yazar Bayram Miroğlu, çocuklara önce ahlak ve maneviyat olması gerektiğini Peygamberimizin hayatından ve ayetlerden örnekler vererek açıkladı.

Programa şube müdürlerimiz, kurum amirlerimiz, "Bimder" Bozkır İmam Hatipliler derneği başkanı, öğretmen ve öğrencileri ile misafirler katıldı.

Programa katılan misafirlerimize ve yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

2019- 2020 eğitim öğretim yılı sosyal etkinlikler kapsamında okulumuz öğrencilerine 15.01.2020 tarihinde konya bilim merkezine gezi düzenlenmiştir. Ayrıca bir üst öğrenim kurumlarını tanıtım çalışmaları kapsamında da konya Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karatay fen liselerine tanıtım çalışmalarına katılmışlardır.

Okul ziyaretlerimizde bizlere yardımcı olan öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza, katkılarından dolayı Hüyük Belediye Başkanımız Mehmet Çiğdem'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Zeytin Dalı Harekatı´nı yürüten Mehmetçiğe destek için klip çektiler. Klipte desteklerini belirten öğrencilerimiz, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan´ın vasiyet ettiği okulu kardeş okul olarak ilan ettiler. Ayrıca topladıkları para ile iki  bayrak alıp Zeytin Dalı Harekatında terörden temizlenen yerlere dikilmesini istediler.

Bununla birlikte öğrencilerimizin kendi aralarında harçlıklarından topladıkları paralar Hüyük Ziraat Bankası aracılığıyla Mehmetçik Vakfı´nın ilgili hesabına yatırılmıştır. Buna ait dekont Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilmiş olup hesabın yatırılması sırasında maddi katkılarını da gördüğümüz Hüyük Ziraat Bankası çalışanlarına, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm iştirakçilere gönülden teşekkür ederiz.

Bu çalışmanın yürütülmesinde öncülük eden 5/A sınıfı öğrencilerinin ve Rehber öğretmenleri Y. BURÇAK´ı tebrik ederiz.

FATİH PROJEMİZLE EĞİTİMDE BİR ADIM DAHA ÖNDEYİZ.