KONYA / HÜYÜK - Hüyük İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzdan Suriye´deki Mehmetçiğimize Destek

Okulumuz öğrencileri Zeytin Dalı Harekatı´nı yürüten Mehmetçiğe destek için klip çektiler. Klipte desteklerini belirten öğrencilerimiz, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan´ın vasiyet ettiği okulu kardeş okul olarak ilan ettiler. Ayrıca topladıkları para ile iki  bayrak alıp Zeytin Dalı Harekatında terörden temizlenen yerlere dikilmesini istediler.

Bununla birlikte öğrencilerimizin kendi aralarında harçlıklarından topladıkları paralar Hüyük Ziraat Bankası aracılığıyla Mehmetçik Vakfı´nın ilgili hesabına yatırılmıştır. Buna ait dekont Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilmiş olup hesabın yatırılması sırasında maddi katkılarını da gördüğümüz Hüyük Ziraat Bankası çalışanlarına, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm iştirakçilere gönülden teşekkür ederiz.

Bu çalışmanın yürütülmesinde öncülük eden 5/A sınıfı öğrencilerinin ve Rehber öğretmenleri Y. BURÇAK´ı tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz çektikleri klip haber kanallarına konu oldu. Kon Tv internet sitesinde ve haberde öğrencilerimiz çektiği klibe yer verdi.

Haber linkine ve videosuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Haber Linki:

Haber Videosu: